ChcemViac (ChciVíc)

Hledáš inspiraci na ztišení, dobré články pro svou mládež, apologetické nástroje na diskusi nebo jiné zdroje pro lepší porozumění kultury? Věřím, že právě tento webový portál bude pro tebe užitečný.

ChcemViac je web, který se snaží pomáhat křesťanům v budování jejich víry skrze různé články, audia a video-kázání. Najdete zde různé zdroje jak od světových teologů a kazatelů tak i od slovenských a českých.

Na budování charakteru křesťana se na tomto webu nacházejí rubriky jako Zastav se (různé inspirativní videa a jiné články na osobní ztišení), Vztahy nebo Učednictví. Na ChcemViac najdeš také sekci Apologetika nebo racionálna obrana víry a evangelia. Tato sekce může pomoci křesťanům být si jistější ve své víře a v tom, jak ji sdílet s jinými. Pro mladé křesťany bude určitě zajímavá rubrika Křesťanské základy, ve které se probírají témata jako Bible, církev, modlitba, milost a duchovní růst. Poslední sekce – Svět Okolo Nás, pomáhá křesťanům lépe porozumět kultuře a lépe se v ní orientovat skrze různé recenze na filmy a knihy.

ChcemViac může sloužit jako inspirace na vaše ztišení se skupinou nebo o samotě, nebo jako pomoc u studia různých témat. Zároveň může sloužit jako zdroj, který můžeš sdílet se svou skupinou nebo mládeží, aby odtud mohli čerpat a inspirovat se. Každopádně věříme, že tento portál poslouží a pomůže u tvé služby.


Hledáš zdroje pro svůj sbor nebo mládež? Proč se nepodívat na ostatní články v naší rubrice Zdroje – Weby?

José, původem ze Španělska, je vedoucím mládeže v CB-Žilina (SK). Mimo jiné vede mládežnickou komunitu re.focus, kde slouží slovem, vede misijní skupinu a "hraje worship". José se naučil velmi rychle (za 6 měsíců) plynule slovensky, momentálně studuje na TCM.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Na našem webu používáme soubory cookie

Potvrďte prosím, zda přijímáte naše sledovací soubory cookie: Google Analytics, Facebook Pixel. Sledování můžete také odmítnout, takže můžete nadále navštěvovat naše webové stránky bez odesílání jakýchkoli dat službám třetích stran.