„Pomáháme rodičům, pracovníkům s mládeží, učitelům, pastorům a jiným porozumět a zasáhnout dnešní kulturu mladých lidí.“

Walt Mueller, autor knihy Engaging the Soul of Youth Culture, během více než pětatřiceti let své práce s mládeží vnímal, že mezi teenagery a rodiči neustále narůstá kulturní a generační vzdálenost, která potřebuje být zmenšena. Tento web je jeden z nástrojů, který slouží k tomuto účelu. Na CPYU najdete podcasty, citáty, blogy, komentáře k současným filmům či současným trendům a mnoho dalšího.

Pokud je mládež vaše cílová skupina a nedělá vám problém číst anglické texty, tento web se vám určitě vyplatí přesurfovat. Někdo by mohl vytknout, že CPYU je zaměřeno na americkou kulturu. Je však pravdou to, že žijeme v „globální vesnici“ a trendy, které jsou dnes na druhé polokouli, se k nám dostanou velmi rychle. Možná už zítra. Není úžasné mít možnost připravit se na to s předstihem?

Web: CPYU

PS: Pokud neumíte anglicky, ale přesto toužíte číst zahraniční weby, zkuste použít některý z doplňků pro váš prohlížeč, který vám texty přeloží. Překlad není dokonalý, místy dokonce s chybami, ale alespoň něco. K instalaci doplňků by vám mohl pomoci tento článek.

Janči bol vyše dekády zapojený do služby mladým ľuďom ako na lokálnej, tak i národnej úrovni. Momentálne vedie nový cirkevný zbor "Za Kostolom" v Žiline (SK).

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Na našej webovej stránke používame cookies

Potvrďte, že akceptujete naše sledovacie súbory cookie: Google Analytics, Facebook Pixel. Môžete tiež odmietnuť sledovanie, takže môžete naďalej navštevovať našu webovú stránku bez toho, aby sa do služieb tretích strán odosielali údaje.